Dagens ämne: Mammamobbning!


Dagens ämne:
Mammamobbning

Det här tycker jag är rent ut sagt förjävligt, sjukt omoget o ett riktigt lågt beteende bland vuxna människor. Hur kan man hoppa på en annan människa på det sättet som det beskrivs i denna artikeln? Idag blir det allt vanligare med denna form av mobbning. Att stöta ut en människa för att den är annorlunda än en själv, för att man anser sig själv vara bättre.

Visst att barn kan mobba varandra o vara taskiga, men då det kommer till vuxna människor. Vuxna människor som dessutom själv är föräldrar, vuxna människor som själva, genom sitt sätt att agera, påverkar sina barn i barnens bemötande gentemot sina medmänniskor.

Jag är övertygad om att barn som mobbar andra barn är dom barnen som egentligen mår allra sämst själva. Väldigt ofta så är det ju faktiskt så att det är just mobbarna som har det jävligt illa på hemmaplan. Antingen bara föräldrar som inte bryr sig om dom, eller alkohol- och drogproblematik i familjen, kriminella föräldrar, eller bara allmänt elaka föräldrar, på ett eller annat sätt.

Men det nya begreppet mammamobbning, det går ut på att mammor, via olika forum på internet går på andra mammor o klankar ner på dom o kommer med gliringar som dom inte har något fog för. Många ord som dom i många fall inte ens har rätt att ta i sin mun, gentemot den dom går på…

Det är förjävligt att vuxna människor kan bete sig så här!
Vuxna människor som dessutom ska vara förebilder för sina egna barn!

Det är skrämmande…
Väldigt skrämmande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s